AS Seceani, ca şi promovată în „D” după 3-2 cu Tricoul pe arena din Plopi

Cine a zis că fotbalul adevărat se joacă doar în eşaloanele superioare probabil că nu a aruncat niciodată o privire la duelurile din ligile de mai jos.

O partidă care s-a ridicat la un nivel foarte bun a avut loc sâmbătă dimineaţă pe arena din Plopi. În runda cu numărul 25 din seria I a Campionatului Judeţean Timiş, liderul AS Seceani a mai pus două puncte în faţa principalei sale urmăritoare, AS Carani. Trupa condusă de Ioan Damşa s-a impus cu scorul de 3-2 în derby-ul cu gazda Tricoul „1 Iunie” Timişoara, aflând duminică că a doua clasată s-a întors doar cu un punct de la Cărpiniş, 2-2, avansul crescând astfel la 11 lungimi.

În Plopi, ambele formaţii şi-au dorit foarte mult să câştige, rezultând o partidă cu cinci goluri, o bară şi două eliminări. Hoţca (min. 5, 68) şi Maranescu (min. 18) au marcat pentru AS Seceani, reuşitele celor de la Tricoul fiind semnate de Creţu (min. 31) şi Motreanu (min. 88).

Colf a şters bara dintr-o lovitură liberă în ultimele secvenţe ale actului inaugural, unul în care am consemnat şi cele două cartonaşe roşii, câte unul de fiecare parte, Maranescu de la AS Seceani (min. 20), respectiv, Gheorghevici de la amfitrioni (min. 24).

Tricoul „1 Iunie” Timişoara: Jurcuţ – Preda, Hodineanţ, Telios, Hărpăilă, Motreanu, Nagy, Păunescu, Blejdea, Gheorghevici, Creţu. Au mai jucat: Hartapuc, Laszlo, Mateică şi Laboş. Antrenor: Ioan Neamţu.

AS Seceani: Nistor – Maranescu, Măzăreanu, Filip, Vasiliu, Colf, Berar, M. Pop, Hoţca, P. Olărescu, Făgeţan. Au mai jucat: Roman şi Călugăru. Antrenor: Ioan Damşa.

„A fost un meci bun, de angajament, la nivelul ligii a patra. Îl remarcăm pe Darius Vasiliu, a jucat fără greşeală. Petre Călugăru şi Adrian Roman au venit de la o distanţă de 1.200 de kilometri, din Germania, special pentru acest meci, ei au dat dovadă de caracter, ca de altfel toţi jucătorii noştri. Fiecare echipă şi-a dorit mult să câştige, îi felicităm pe cei de la Tricoul, organizarea a fost excelentă, arbitrii şi observatorii au fost şi ei la înălţime. Îmi pare rău pentru Maranescu, a zis că este prima sa eliminare din carieră. Suntem deja promovaţi, nu mai avem cu cine să ne batem, Carani a făcut egal în această etapă. Vrem să facem 15 puncte din următoarele cinci meciuri. Vom face faţă cu brio în Divizia D. Suntem deja în tratative cu unii jucători, nu vreau să le dau încă numele, până la sfârşitul campionatului vom bate palma cu ei”, ne-a declarat directorul sportiv al liderului din Seceani, Dan Drăgan.

„A fost un meci peste nivelul Campionatului Judeţean Timiş. Am dominat în mare parte, cred că un egal era mai cinstit”, ne-a spus şi preşedintele grupării Tricoul „1 Iunie” Timişoara, Gheorghe Potra.

AS Seceani - Tricoul 1 Iunie Timisoara 3 AS Seceani - Tricoul 1 Iunie Timisoara 1 AS Seceani - Tricoul 1 Iunie Timisoara 2


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns