Arta, mai presus de lege? Viceprimarul Cosmin Tabără: ”Plăci de beton în zone verzi”

Arta, mai presus de lege? Viceprimarul Cosmin Tabără: ”Plăci de beton în zone verzi”

Arta, mai presus de lege? Viceprimarul Cosmin Tabără: ”Plăci de beton în zone verzi”

Plăci de beton în zone verzi, turnate fără documentații și avize, sub pretextul că vorbim despre trăiri artisitice care nu se supun legilor.

Viceprimarul Cosmin Tabără a descoperit o astfel de situație în Timișoara și atrage atenția că lucrurile trebuie să intre în legalitate:

”În cadrul oricărui eveniment avizat, Comisia de Avizare a Adunărilor Publice solicită, atunci când este cazul, și acorduri sau avize de la alte structuri, tocmai pentru a se merge strict pe respectarea legii.

CITEȘTE ȘI: La UVT a fost deschis Centrul Samsung Smart Classroom

Am primit o sesizare că unul dintre aceste avize primite pentru Beta – Bienala de Arhitectură nu a fost respectat: s-au turnat plăci de beton în zone verzi, fără documentații, fără avize. Am solicitat Poliției Locale să verifice dacă legea este respectată sau nu în aceste situații.

Nu discut despre artă, despre modul ei de interpretare.

Vorbim doar despre respectarea legii. Indiferent de poziția în care ne aflăm, de conjunctură, dacă cerem respectarea legii, acest lucru trebuie făcut de către fiecare dintre noi.

Altfel cum am putea cere acest lucru cetățeanului de rând?”


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Arta, mai presus de lege? Viceprimarul Cosmin Tabără: ”Plăci de beton în zone verzi”

  1. Care arta? Toata strada Baader este impanzita cu idiotenii din beton pe care s-au montat niste elemente din metal… Unde este efectul artistic la monstruozitatea din fotografie. Aduce cu un asa zis batator de covoare din epoca de aur. Desteptii astia ne cred chiar tampiti? INDIFERENT DACA AU SAU NU AUTORIZATIE, acele „obiecte de arta” sunt niste monstruozitati, nu au nimic comun cu arta… Rumuneste: se toaca niste bani pentru nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *