„Arma secretă” a PSD Timiş a zburat din funcţie

werner wolff

Timişoreanul Werner Wolff a fost îndepărtat de la conducerea Tarom. Wolff, care a fost înlocuit cu Florin Susanu, fusese instalat în funcţie în noiembrie 2017 şi avea numeroase aprecieri pentru activitatea desfăşurată, mulţi susţinând că sub conducerea sa s-au redus considerabil pierderile companiei, care a raportat, anul trecut, rezultate financiare superioare perioadelor anterioare.

Înainte de a fi numit la Tarom, Wolff a fost director la Banat Car, dealerul BMW din Timişoara şi Arad. Originea sa, combinată cu performanţele manageriale, au făcut ca unele voci din PSD Timiş să avanseze o posibilă candidatură a lui Werner Wolff la Primăria Timişoarei.

Problema cea mai mare o constituia, însă, prenumele său, la fel ca al preşedintelui Klaus Iohannis, lucru ce ar fi produs iritare în rândul nucleului dur al social-democraţilor.

Demiterea sa îndepărtează, însă, orice speculaţii, pentru că e greu de crezut că va fi susţinut pentru o astfel de candidatură după ce a fost dat afară, indiferent de performanţele obţinute.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “„Arma secretă” a PSD Timiş a zburat din funcţie

  1. Este o tactica comunista de cand au pus astia gheara pe Romania, dupa nationalizarea din 1947. Pui in fruntea firmei un borfas din partid, acesta ori se descurca ori pune firma pe butuci. Daca merge prost numesti in functie un profesionist, indiferent de apartenenta politica, acesta face lucrurile sa mearga. Cand totul e ok il dai jos si numesti in locul lui un mare pupincurist din partid.

  2. Pacat de experienta pe care acest om o are. Daca intradevar cineva s-a gandit sa-l puna primar in Timisoara va spun sincer ca va fi o alegere sigura.Este cel mai potrivit om in momentul de fata. Ceea ce poate el sa faca intr-un singur mandat in Timisoara nu va reusi Robu nici peste 20 ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *