Întâlnire de lucru pentru 2021 între producători și operatori din România și Timișoara

Timișoara 2021 va organiza, mâine (22.03) și sâmbătă (23.03), o întâlnire între producători și directori de evenimente culturale din România și operatori culturali din Timișoara, pentru a crește și dezvolta echipele de lucru pentru anul 2021.

Reprezentanți ai Electric Castle, TIFF, Overground Music, ARTmania Festival, East European Music Conference, GNB Agency, Bad Unicorn, Street Food Festival, Emagic, Awake Festival sau Enescu Festival vor veni timp de două zile la Timișoara pentru a discuta și forma echipe de lucru cu operatori culturali din Timișoara.

„Ne bucurăm că îi avem invitați la Timișoara pe acești profesioniști ai industriei de organizare de evenimente din țară, unii dintre ei cu experiență de peste 20 de ani, cu care putem colabora la nivel de schimb de idei.

De asemenea, ne bucurăm foarte mult că operatorii culturali din Timișoara au răspuns afirmativ la invitația noastră de a petrece un sfârșit de săptămână muncind împreună”, declară Simona Neumann, director executiv al ATCEC.

Echipele de lucru se vor afla azi și mâine la Ambasada, alături de operatori ca Asociația Contrasens, Marele Ecran, Centrul Cultural PLAI, Sabotage, Simultan, Prin Banat, FITT, ArtEncounters și mulți alții.

Contactează autorul la: [email protected]


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns