Apar noi criterii la PNL

Nicolae Robu a recunoscut că nu este mulţumit de criteriile interne aplicate în desemnarea candidaţilor la alegerile din 5 iunie.

Asta s-a văzut în rezultatele alegerilor, liberalii fiind în urma PSD la consiliul judeţean. Totuşi, Robu nu-şi reproşează ceva în mod personal: „Eu am fost locomotivă pentru partid şi chiar mi-am asumat să pierd din voturi pentru că ştiam că am de unde să pierd. Alţii au tras partidul în jos.

Eu am fost locomotivă şi în 2012, în USL, deşi alţii nu voiau să recunoască asta. Acesta este modul meu de a face politică şi nu o să mi-l schimb”.

Criteriile impuse la „locale” nu au fost cele mai nimerite, spune primarul Timişoarei: „Noi am dorit să facem îmbunătăţiri, dar am făcut înrăutăţiri”. Acum a fost declanşată operaţiunea selectării candidaţilor pentru alegerile parlamentare.

Analiza se va încheia în 31 iulie, dată după care absolut nimeni nu mai poate să-şi depună candidatura”, a spus Robu, care a precizat că nu sunt motive ca Dan Popa să-şi dea demisia din funcţia de copreşedinte al PNL Timiş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns