Rapid rămâne în faliment, ACS Poli aşteaptă să fie chemată în Liga I

Avocaţii clubului Rapid Bucureşti s-au adresat, vineri, instanţei greşite pentru amânarea falimentului, la Tribunalul Bucureşti, în loc de Curtea de Apel, astfel că judecătoarea primei instanţe a decis să îşi decline competenţa, anunţă Mediafax.

În aceste condiţii, echipa rămâne în faliment şi sunt şanse aproape nule să mai poată intra în Liga I.

ACS Poli Timişoara este dispusă să ocupe locul ce ar rămâne liber ca urmare a problemelor cu care se confruntă formaţia giuleşteană.

Dacă va reveni în elită, gruparea alb-violetă va scăpa, conform preşedintelui Ioan Miculaş, atât de datorii, cât şi de penalizarea de opt puncte dictată recent de Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal.

„Trebuie să primim un act oficial, nu ne putem lua după ce apare pe site-uri. Aşteptăm să vedem ce se întâmplă, dacă LPF ne acceptă în locul Rapidului. În România se pot întâmpla multe, dar numai arădenii cred că ei pot fi primiţi în Liga I. Legat de penalizare, scrie clar, doar echipele care merg în Liga a II-a sunt sancţionate”, ne-a declarat, vineri, preşedintele Miculaş (foto).

El ne-a vorbit şi despre discuţiile privind aducerea unui nou investitor, dezvăluindu-ne şi câteva noutăţi din lotul formaţiei poliste: „Încă se lucrează la noul proiect, momentan nu putem anunţa ceva oficial. Între timp au mai semnat Vasi şi Ignea, iar Şeroni va semna luni. Dacă vom merge în Liga I nu vom renunţa la niciunul dintre cei pe care i-am adus acum, dar vom trimite probabil câţiva juniori la echipa secundă. Pentru Liga I nu vom lua mai mult de patru jucători”.

Sâmbătă, cu începere de la ora 11, ACS Poli va susţine un joc-şcoală, lotul urmând să fie împărţit în două echipe.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns