Apă și energie pentru un cartier rural

Apă și energie pentru un cartier rural

Apă și energie pentru un cartier rural

Unul dintre primele proiecte de dezvoltare locală aflate pe masa consilierilor din comuna timișeană Știuca are drept obiect extinderea rețelei de alimentare cu energie electrică pentru un număr de 130 de beneficiari, reprezentând în cea mai mare parte locuințe nou edificate.

CITEȘTE ȘI: A murit academicianul Răzvan Theodorescu

Potrivit hotărârii aleșilor locali, devizul acestei investiții se cifrează la circa 981 de mii de lei (TVA inclus), sumă absorbită în cea mai mare parte (843 de mii de lei) de cheltuielile cu investiția totală, în vreme ce costuri adiacente sunt prevăzute pentru asigurarea utilităților, organizarea de șantier și probele tehnologice.

Și rețeaua de apă curentă va fi extinsă către zona de locuințe noi, în acest sens fiind aprobat un deviz de aprloape 750 de mii de lei (inclusiv TVA).

În planul de investiții de dezvoltare, adoptat cu același prilej, au mai fost incluse și fonduri pentru studiile premergătoare introducerii canalizării în satele aparținătoare Dragomirești și Oloșag, respectiv, pentru crearea unei rețele de gaz care să deservească toate localitățile comunei.

Sursa foto: Primăria Știuca


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *