Anunţ privind vânzarea bunurilor imobile – licitaţie teren intravilan situat în Giroc

Anunţ privind vânzarea bunurilor mobile - licitaţie autoturism Dacia Sandero

D.G.R.F.P. Timisoara prin intermediul AJFP Timis organizeaza in data de 16.05.2022 ora 14.00 in localitatea Timisoara, str. Ghe.Lazar, nr.9 B, Camera Amfiteatru licitatie urmatoarelor bunuri imobile:

  • teren intravilan în suprafaţă de 12043 mp cu destinaţie tabulară de drum, în localitatea Giroc ,judeţ Timiş, ID Electronic 401111 UAT Giroc cota 3/50 proprietate a debitorului Micşa Victor-Vladimir , pretul de pornire al licitaţiei I este de 32.820 lei (exclusiv TVA)

* Nu se datorează TVA, deoarece se aplică scutirea de taxă prevazută la art.292, alin.(2), lit.f) din Legea nr.227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare.

Informaţii detaliate se regăsesc pe site-ul ANAF -Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timişoara, la secţiunea licitaţii şi anunţuri -valorificări prin licitaţie a bunurilor sechestrate sau accesând link-ul:

https://www.anaf.ro/anaf/internet/Timisoara/anunturi/valorif_bunuri/bunuri_sechestrate

Pentru informaţii suplimentare, vă puteţi adresa la sediul nostru din Timişoara, str. Gheorghe Lazăr, nr. 9B, cam. 112, et. I, sau la numărul de telefon 0256/200035 .


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns