Anunț important de la meteorologi. A fost emisă prognoza meteo în Banat pentru sfârșitul lunii iunie și începutul lui iulie

meteo 7

Estimările Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) pentru sfârșitul lunii iunie și începutul lui iulie au fost date, ieri, publicității, fiind preluate și de digi24.ro.

Astfel, În Banat, în primele zile ale săptămânii, vremea se va menţine răcoroasă, cu o medie regională a maximelor diurne de 21 – 23 de grade, în intervalul 26 – 28 iunie.

Apoi va avea loc un proces de încălzire uşoară de la o zi la alta, astfel încât în intervalul 5 – 8 iulie temperaturile maxime vor atinge, în medie, 30 – 31 de grade, vremea devenind normală termic pentru acea dată.
Temperaturile minime vor fi în creştere treptată în prima săptămână de prognoză, de la aproximativ 10 grade în prima zi, spre 15 grade în data de 30 iunie. Ulterior, vor scădea uşor, spre 13 grade pe 2 iulie, pentru ca apoi să crească din nou, atingând la finalul celor două săptămâni ale intervalului de prognoză o valoare medie de 17 grade.
Probabilitatea de ploaie va fi ridicată în prima săptămână, iar în zilele de 27, 28 şi 29 iunie se vor cumula şi cantităţi mai însemnate de apă.
După data de 1 iulie doar izolat şi trecător va mai ploua slab, cel mai probabil spre finalul intervalului de prognoză.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *