Anul concretizărilor la Lovrin

lovrin 4

2018 este un an în care comuna Lovrin va culege roadele muncii din ultimii ani. Astfel, va fi finalizat căminul cultural, o lucrare impresionantă, de anvergura unui adevărat palat, care a necesitat multe eforturi din partea comunităţii.

Căminul va putea organiza evenimente dintre cele mai diverse, fiind dotat inclusiv cu bucătărie unde se pot pregăti preparate culinare pentru mese festive. Este de aşteptat ca recepţia lucrărilor să se facă în primăvară.

De asemenea, sezonul estival va găsi localitatea cu lucrările încheiate la ştrandul ce se doreşte a redeveni un obiectiv care să-şi pună amprenta asupra zonei. S-a lucrat în ritm susţinut, au fost făcute modificări esenţiale şi s-au montat echipamente noi, care să atragă inclusiv turişti din alte zone, după cum spune primarul Marius Graur.

Prioritară rămâne şi reabilitarea termică a conductelor de apă geotermală, întrucât există locuinţe, dar şi instituţii care sunt încălzite prin această modalitate. De aceea, primarul a discutat cu conducerea Consiliului Judeţean Timiş pentru demararea unui proiect în comun cu localitatea Gottlob şi sunt şanse mari ca el să se concretizeze.

„Sperăm ca schimbările din fruntea executivului să nu afecteze programul de guvernare, mai ales pentru programele naţionale de dezvoltare locală, unde suntem implicaţi şi sperăm ca în noul PNDL 3 să se regăsească proiectele care nu au mai putut intra în PNDL 2”, a declarat Marius Graur.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Anul concretizărilor la Lovrin

Lasă un răspuns