Antrenorul Horvath Attila, zece jucători și kinetoterapeutul Elian Apostol, la loturile naționale

Meci de foc: SCM Politehnica Timișoara - Minaur Baia Mare, sâmbătă, la sala Constantin Jude

Trei foarte tineri jucători de la SCM Politehnica Timișoara se vor prezenta la lotul național de seniori al României, pentru pregătirea centralizată din perioada 6-9 aprilie, de la București. Este vorba despre interii Ianus Dumitrescu și Antonio Bordeanu și de portarul Claudiu Pal.

Antrenorul nostru, Horvath Attila, va fi secundul selecționerului Xavier Pascual, la această acțiune, la care a fost chemat și kinetoterapeutul Elian Apostol.

După finalul acestui cantonament, cei trei jucători și kinetoterapeutul vor rămâne în București, pentru pregătirea centralizată a lotului national de tineret (11-18 aprilie). Pe lângă ei, vor mai veni cinci handbaliști viola, Alexandru Moldovan, Raul Bote, Robert Cîtu, Vlad Chira și Darius Bran.

Aproximativ în aceeași perioadă (11-14 aprilie), lotul național de juniori se va antrena la Timișoara, cu portarul Alin Cozmaciuc și Mateo Roșca, printre cei convocați.

„Nu știu dacă ar trebui să ne surprindă convocările acestor tineri jucători la lotul de seniori. Cred că este o premieră pentru Timișoara să aibă atât de mulți jucători la echipele reprezentative. Este un semn că proiectul urcă, înseamnă că lucrurile pe care ni le-am propus încep să funcționeze. Ideea este de a avea răbdare. Eu sunt convins că echipa va arăta altfel din sezonul viitor. Să dea Dumnezeu să ne salvăm, căci acesta este obiectivul, și echipa va arăta cu totul și cu totul altfel”, a declarat Horvath Attila.

CITEȘTE ȘI: SCM OHMA Timișoara, a noua victorie consecutivă, cu un coș în ultimele secunde (video)

Până la aceste cantonamente, SCM Poli mai joacă două partide, ambele în deplasare: duminică, 3 aprilie, cu CSM Bacău, în campionat (ora 12,00) și miercuri, 6 aprilie, cu Steaua, în Cupa României (la Sighișoara, ora 19,15).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *