Andrieș iese la pensie. Și vine la Timișoara

andries

„Andrieș – Iese la pensie” este numele turneului pe care celebrul muzician l-a început în septembrie şi a cărui continuare îl poartă luna aceasta prin alte oraşe unde publicul îndrăgostit de cântecele şi umorul lui îl aşteaptă cu nerăbdare.

Alexandru Andrieș este fără discuție cel mai creativ artist al ultimilor 35 de ani, lansând peste 80 de materiale discografice și susținând peste 3.000 de concerte. Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generații și mentor al următoarelor generații, Alexandru Andrieș este un artist unic, iar întâlnirile cu el devin evenimente de neuitat. Timişorenii îl vor putea vedea în concert mâine, de la ora 20, pe scena Sălii Capitol a Filarmonicii de Stat Banatul.

CITEȘTE ȘI: Campanie suplimentară de vaccinare împotriva rujeolei, în județul Timiș

Întrebat la ce anume se referă pensia de care pomeneşte titlul turneului, Alexandru Andrieș a răspuns: „Și pentru mine pensionarea înseamnă același lucru ca pentru toți oamenii planetei: împlinesc 65 de ani și ies la pensie. De la toamnă nu o să mai fiu angajat al Universității de Arhitectură și Urbanism <<Ion Mincu>> București, ci un vesel și (sper) sănătos pensionar. Nimic complicat sau misterios”.

„Nu pot nici să confirm, nici să infirm că acest turneu va fi unul de adio. Ce pot să vă spun e că sigur va fi un turneu în care cei care vor veni la spectacole vor vedea alături de mine muzicieni de prima mână ai scenei românești și vor primi o listă cu multe cântece, și vechi, și noi, care sper să le facă plăcere. Mai sunt și alte surprize, dar cred că cel mai bine e să le anunțăm la momentul potrivit. Cât despre faptul că pentru muzicieni nu există retragere, nici aici nu am un răspuns simplu și clar: doi dintre artiștii mei preferați, Eric Clapton şi Peter Frampton, au anunțat amândoi ca se retrag din circuitul de concerte… Evident, există limite pe care le impune vârsta, iar cu timpul nu poți negocia”, a mai adăugat Alexandru Andrieş.

Prețul biletelor la concertul acestuia costă 65, respectiv 35 de lei în funcţie de categorie şi pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro, www.entertix.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro sau de la casieria Filarmonicii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *