Amenzi pentru mizerie și debandadă

gunoi 24

Astăzi, polițiștii locali, ca urmare a unor sesizări din partea cetățenilor care au reclamat mizeria lăsată de comercianții de la piața amenajată în zona Gheorghe Lazăr, au efectuat verificări și au au aplicat un număr de șapte sancțiuni contravenționale pe linie de comerț neautorizat, abandon de deșeuri în piață și nerespectarea regulamentului de piață, în valoare de 1.900 lei.


accident mortal satu mareCITEȘTE ȘI: Femeie ucisă pe trecere de un şofer care gonea cu mare viteză (Video)

 


De asemenea, tot pe strada Gh. Lazăr, în apropierea acestei piețe, unde se află un complex comercial în cadrul căruia funcționează mai multe firme, s-a luat măsura sancționării a trei societăți, un bar, o frizerie și o farmacie, care nu au gestionat corespunzător deșeurile și le-au depozitat pe domeniul public.

CITEȘTE ȘI: Apele din județele Timiș și Caraș-Severin, la cote îngrijorătoare

Precizăm că sancțiunile au fost de câte 2.500 lei fiecare.

Poliția Locală atrage atenția atât firmelor, cât și comercianților să respecte legislația privind depozitarea resturilor și gestionarea deșeurilor, deoarece au existat situații când în această zonă au fost abandonate cantități semnificative de gunoaie în mijlocul trotuarului, peste care vânzătorii ambulanți au pus la rândul lor resturi, creând în zonă un aspect inestetic și neigienic.

Polițiștii locali vor efectua în continuare verificări.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *