Amendă pentru patronul unei săli de jocuri de noroc din Giarmata. Ce alte sancțiuni au fost date pentru nerespectarea restricțiilor

SALA DE JOCURI 696x463 1

Peste 250 de polițiștii timișeni,  împreună cu jandarmi, pompieri, reprezentanți din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiș, Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Timiș au verificat aproape 100 firme din județ pentru a vedea dacă se respectă restricțiile impuse pentru prevenirea răspândirii epidemiei de coronavirus.

CITEȘTE ȘI: Tot mai multe companii se pregătesc să își cheme angajații la birou. Oamenii se tem, însă, de riscuri

Printre societățile comerciale controlate s-a numărat și o sală de jocuri de noroc din Giarmata. “Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Timișoara, s-au deplasat la o societate care funcționează în domeniul jocurilor de noroc, din localitatea Giarmata, , unde au constatat ca operatorul economic nu respectă măsurile referitoare la suspendarea temporară a activității, în interiorul sălii aflându-se 5 persoane care desfășurau activități specifice. Operatorul economic a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei pentru organizarea de activități în spațiul public/privat închis, iar cele 5 persoane prezente au fost sancționate  contravențional cu amendă în valoare totală de 25.000 de lei.  Totodată, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “zădărnicirea combaterii bolilor”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

În urma controalelor efectuate, în total, pentru abaterile constatate au fost aplicate 269 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 103.350 de lei. Dintre acestea 196 de sancțiuni contravenționale în valoare de 48.350 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare, 67 de sancțiuni în valoare de 20.000 lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns