Amendă pentru mizeria din parcurile Timișoarei! Prefectul Ritivoiu: „Avem 50.000 de copii în Timişoara, care au tot dreptul să se bucure în siguranță de spațiile verzi”

Amendă pentru mizeria din parcurile Timișoarei! Prefectul Ritivoiu: "Avem 50.000 de copii în Timişoara, care au tot dreptul să se bucure în siguranță de spațiile verzi"

Amendă pentru mizeria din parcurile Timișoarei.

Apar primele măsuri în problema mizeriei din parcurile timișorene. Prefectul Mihai Ritivoiu a anunțat că s-a finalizat controlul dispus și că s-a acordat o amendă de 10.000 de lei.

”Înainte de începerea controlului prin parcurile din Timişoara, i-am chemat pe membrii comisiei mixte de control. Le-am spus că nemulțumirea locuitorilor Timişoarei este tot mai vocală, că acest lucru se vede în presa locală şi națională, că există ambrozie crescută şi căpuşe prin iarbă.

Le-am mai spus că intenția mea nu este neapărat să dăm amenzi, ci să dinamizăm activitatea primăriei şi să dăm populației un semnal de implicare. Ca dovadă, din momentul imediat ulterior anunțului de control, a început o frenezie a tăierii de iarbă şi de buruieni prin oraş.

CITEȘTE ȘI: Incident groaznic în vestul țării. O creangă a căzut peste o mașină aflată în mers și s-a înfipt într-o tânără șoferiță

Controlul este gata. A fost aplicată o amendă în valoare de 10.000 lei şi au fost impuse măsuri, unele cu termen 1 iulie, altele cu caracter permanent.

Am să continui să urmăresc starea spațiilor verzi. Avem 50.000 de copii în Timişoara, care au tot dreptul să se bucure în siguranță de spațiile verzi”, a transmis prefectul.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Amendă pentru mizeria din parcurile Timișoarei! Prefectul Ritivoiu: „Avem 50.000 de copii în Timişoara, care au tot dreptul să se bucure în siguranță de spațiile verzi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *