Parcul Rușinii de la Timișoara (foto/video)

Parcul Rușinii de la Timișoara (foto)

Parcul Rușinii de la Timișoara. Așa ar trebui să se numească Parcul Civic…

Este o mare rușine pentru orașul de pe Bega să aibă chiar în buricul târgului o asemenea zonă lăsată de izbeliște, cum nu vezi nici în satele rămase doar cu câțiva bătrânei care se chiuie să dea cu coasa ca să nu crească fânul.

p rusinii

CITEȘTE ȘI: Alexandru Rafila recunoaște: „Nici trecerea prin boală şi nici vaccinul nu mai opresc transmiterea COVID-19”

Întreaga imagine arată de parcă nimeni nu ar mai fi interesat de păstrarea în condiții cât de cât rezonabile, pentru că de un loc care să îndemne la promenadă și relaxare nici nu mai poate fi vorba.

Peste tot e plin de bălării, unele sunt chiar mai mari de un metru, sunt căzute crengi prin toate părțile, iar gunoiul dă pe dinafara coșurilor.

Nu ar fi mirare să apară șobolani și șerpi în centrul Timișoarei, pentru că administrația Dominic Fritz le-a creat toate condițiile pentru a avea un habitat propice.

p rusinii 1

Cu o asemenea faună, am putea avea în curând o nouă grădină zoologică chiar în centrul orașului, bifată ca una dintre marile realizări ale actualei administrații. ”Uite, am făcut Zoo și în centru”, ar putea fi un mesaj ce campanie.

”Suntem pe drumul cel bun. Acum avem un consiliu nou și un nou director interimar, care au început să facă ordine, la propriu. Horticultura va fi din nou societatea care ne va face mândri de orașul florilor, indiferent cu cât de multe procese vor încerca să ne oprească”, spunea în urmă cu două luni  primarul Dominic Fritz , mândru că municipalitatea câștigase un proces privind schimbarea consiliului de administrație de la societatea amintită.

Tot primarul susținea că dorește ca Timișoara să-și recapete numele de ”oraș al florilor” și că pentru aceasta se vor face investiții importante, inclusiv de resurse umane.

p rusinii 3

Deocamdată, Timișoara este doar un oraș al bălăriilor, întâlnite la tot pasul și, foarte grav, chiar în zona centrală.

Or, dacă nici măcar Parcul Civic nu poate fi întreținut cât de cât, ce pretenții mai putem avea de zone verzi și curate în alte părți ale Timișoarei?

Nici una, pentru că ar trebui să ne fie rușine cu asemenea parcuri.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Parcul Rușinii de la Timișoara (foto/video)

  1. Dominic credea ca vor iesi intreprinderile socialiste si elevii de liceu sa faca munca voluntara! Cat despre Horticola si Bratner avem doua societati in care sunt mai multi sefi decat muncitori. Una condusa 35 de ani de un ingramadit iar a doua adusa de Robu de la Cluj sa dea cu matura la 2-3 luni de zile pe fiecare straduta

Lasă un răspuns