Amendă de 3.000 de lei pentru Clubul Heaven

Heaven

Cu o amendă de 3.000 de lei a fost sancţionat Clubul Heaven din Timişoara, deoarece a fost găsit deschis de poliţiştii locali într-o perioadă în care ar fi trebuit să ia o pauză.

CITEȘTE ȘI: Viaţa românilor se schimbă radical de la 1 ianuarie 2019. Ce măsuri fiscale prevede ordonanţa adoptată în ultima şedinţă de Guvern

Polițiștii locali din cadrul Serviciului de inspecție comercială au efectuat în ultimele zile controale cu privire la modul în care firmele respectă prevederile legale referitoare la desfășurarea activității.

CITEȘTE ȘI: Salariile a 70% dintre bugetari cresc din ianuarie 2019. Ce salariaţi nu primesc nimic în plus anul viitor

Clubul Heaven din zona Stadionului Dan Păltinișanu din Timişoara funcționa în această perioadă deși era în intervalul de o lună de suspendare a activității, ca urmare a aplicării unei sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor legale referitoare la zgomot.

Drept urmare, polițiștii locali au aplicat reprezentanților societății Elaine SRL, care deţine clubul respectiv, o sancțiune în valoare de 3.000 lei, suma maximă prevăzută de Legea 61/1991 pentru această faptă.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat care a scăpat din închisoarea Alcatraz a trimis o scrisoare către FBI, 50 de ani mai târziu

„Polițiștii locali atrag atenția reprezentanților societăților comerciale să respecte prevederile legale precum și dispozițiile emise de Primăria Timișoara referitoare la suspendare, deoarece în acest fel riscă sancțiuni drastice și chiar propunerea de retragere a autorizației de funcționare” specifică Direcţia Poliţiei Locale în comunicatul prin care anunţă sancţiunea respectivă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Amendă de 3.000 de lei pentru Clubul Heaven

  1. Cine-s mafioții care stau în spatele acestui club? Că doar asemenea nemernici își pot permite să-și bată joc nu atât de legi (că legile nu-s făcute pentru asemenea specimene), cât de bolnavii de la Spitalul Județean? Acești nemernici nu au rude bolnave, nu vor ajunge și ei bolnavi, pe patul de moarte? Și să nu mai vorbim de deranjul făcut miilor de oameni din cartierele din jur. Dar se pare că primarul Robu le-a dat apă la moară afirmând că Timișoara nu este oraș monahal. Mai puțin și acest primar care este va propune eutanasierea timișorenilor bătrâni. Halal politician liberal! Iar consilierii locali se pare că au adormit și nu mai reacționează la doleanțele cetățenilor. Ce să mai spui de Poliția Locală? Păi dacă mafioții și-au permis să continue, voi sunteți zerorui barate. Și uite așa, mâine-poimâine, se vor putea turna filme de groază despre mafia timișoreană…

Lasă un răspuns