Ambiţii sportive într-o comună timișeană

O revitalizare a activităţii sportive este aşteptată la Lovrin, unde au fost concretizate deja unele măsuri menite să-i atragă pe tineri spre mişcare şi chiar spre performanţă.

CITEȘTE ȘI: Bătaie cu pumni şi picioare la accident, după ce soţia şi-a prins soţul cu amanta în maşină (Video)

Un exemplu grăitor este înfiinţarea echipei de handbal masculin, care a trezit mult interes din partea tinerilor din comună.

„Ne bucurăm că sunt tot mai mulţi adepţi ai acestui sport şi e bine ca tinerii din comună să aibă astfel de preocupări în timpul liber.

CITEȘTE ȘI: Cum a reuşit un student să mănânce pe gratis la KFC, timp de un an/ „Expertul în pui prăjit” a câştigat admiraţia întregului internet

Deocamdată, activitatea e în grafic şi aşteptăm rezultate pe măsura interesului arătat. Primrăia Lovrin sprijină activitatea sportivă şi intenţionăm să amenajăm un teren de handbal în incinta staţiunii de cercetare.

De asemenea, urmează să construim şi o bază sportivă modernă, cu un teren de fotbal omologat.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV. Secretarul unei comune din Timiș a fost demis după ce a denunțat la parchet falsurile descoperite în primărie

Vom moderniza şi terenul de tenis din parcul 1 Mai, astfel încât paleta activităţilor sportive să fie cât mai largă, iar tinerii să-şi poată dezvolta în mod armonios abilităţile sportive”, a declarat Marius Graur, primarul comunei Lovrin.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns