Cum a reuşit un student să mănânce pe gratis la KFC, timp de un an/ „Expertul în pui prăjit” a câştigat admiraţia întregului internet

Un student de 27 de ani a fost arestat după ce ar fi reuşit să mănânce pe gratis la KFC timp de un an. Bărbatul îşi făcea apariţia cu limuzina la diferite restaurante ale francizei şi susţinea că este unul dintre directorii companiei, transmite Daily Mail.

Bărbatul neidentificat, student la Universitatea KwaZulu Natal, din Africa de Sud, spunea personalului de la restaurantele KFC, din oraşul Durban, că este unul dintre directorii companiei şi că doreşte să testeze standardele de calitate.

Studentul s-ar fi plimbat prin bucătărie, îmbrăcat la costum şi ţinând în mână o agendă, în timp ce testa mâncarea, informează Daily Mail.

Un angajat KFC afirmă că atunci când bărbatul s-a prezentat la restautant, angajaţii i-au făcut pe plac pentru că acesta era foarte „convingător” şi „încrezător”. „Atunci când a venit, a intrat în bucătărie şi a început să verifice totul”, continuă angajatul. „Bărbatul lua notiţe şi cerea mostre”, adăugă acesta.
„Expertul în pui prăjit” ar fi prezentat o legitimaţie la intrare, având cuvintele „biroul central” scrise pe aceasta, scrie Daily Active Kenya.

În ciuda lipsei de onestitate, escrocul a obţinut respectul a mii de utilizatori de pe reţelele sociale, aceştia spunând că bărbatul este o „adevărată legendă”.
„Este o adevărată legendă, iar acum este şi un degustător experimentat. KFC ar trebui să-l angajeze”, scrie un utilizator pe Twitter.

„A văzut o oportunitate şi a profitat din plin! Bravo lui! ”, afirmă alt utilizator, conform mediafax.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns