Amber Heard l-a acuzat pe Johnny Depp că a pălmuit-o în timp ce era sub influența drogurilor

Heard

Amber Heard l-a acuzat pe Johnny Depp că ar fi lovit-o în mod repetat în timpul unor accese de furie cauzate de alcool și droguri.

Heard a depus mărturie joi și a spus faimosul actor ar fi început să fie violent în 2012 și că viciile accestuia l-ar fi transformat într-un „lucru oribil”, conform BBC.

Depp a fost căsătorit cu Heard între 2015 și 2017 și a dat-o în judecată pe fosta soție pentru un articol în care aceasta s-a portretizat ca fiind victima abuzului domestic, respingând acuzațiile acesteia.

Amber Heard a descris începuturile relației cu Johnny Depp

Heard, în vârstă de 36 de ani, și-a amintit în timpul procesului de primele interacțiuni cu „carismaticul” Depp în timpul filmărilor pentru filmul The Rum Diary din 2011, spunând că s-au reîntâlnit după câțiva ani și s-au îndrăgostit”.

CITEȘTE ȘI: Timișoara, surpriza neplăcută de pe piața imobiliară

Însă fericirea cuplului a fost curând umbrită de comentariile peiorative pe care Depp ar fi început să le facă la adresa lui Heard în 2012, conform actriței, care l-a acuzat pe fostul soț că ar fi lovit-o în același an.

Heard a spus că momentul violent ar fi fost produs în urma faptului că aceasta a râs de tatuajul de pe brațul lui Depp, „Wino”, pe care l-a schimbat în urma terminării relației cu actrița Winona Ryder.

Acuzațiile aduse de Heard lui Depp în legătură cu consumul de droguri și violența

„Am râs pentru că am crezut că glumea,” a spus aceasta, adăugând: „Și m-a pălmuit peste față. Nu voi uita niciodată”.

Depp a negat că incidentul ar fi avut loc și a spus că acuzația lui Heard „nu a avut niciun sens pentru el niciodată”, conform stirileprotv.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns