Alte șase unități de învățământ din Timiș intră în scenariul roșu

clasa 2

Cinci unități de învățământ din Timiș vor trece, începând de miercuri, în scenariu roșu, ca urmare a creșterii ratei de infectare la nivelul comunității, iar o alta va adopta același scenariu din cauza cazurilor de îmbolnăviri din unitatea școlară respectivă.

CITEȘTE ȘI: Dascăli excepționali alături de copii speciali

În aceste situații se află Școala Gimnazială Sacoșu Turcesc, Școala Gimnazială „Maria Brindea” Pesac, Școala Gimnazială Satchinez, Școala Gimnazială Remetea Mare, Școala Gimnazială Balinț și Grădinița cu Program Normal Sârbova (unde s-au înregistrat cazuri pozitive). Totodată, la Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” Lugoj se prelungește scenariul roșu din cauza cazurilor de infectare în unitatea de învățământ.

Pe de altă parte, Școala Gimnazială Belinț trece din scenariul galben în scenariul verde, datorită  scăderii ratei de infectare la nivelul localității, însă Grădinița cu Program Normal Belinț rămâne în scenariul galben. Tot din cauza creșterii ratei de infectare la nivelul localității, Școala Gimnazială Valcani, Școala Gimnazială Liebling și Școala Gimnazială Chevereșu Mare vor trece din scenariul verde în scenariul galben. Hotărârea de schimbare a scenariilor a fost adoptată luni în ședința Comitetului pentru Situații de Urgență Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *