Viorel Cataramă îl critică pe medicul timișorean Virgil Musta: ‘Un moşulică care iese în fiecare zi şi ne spune că n-avem voie să facem Crăciunul’

Candidatul PRO România Bihor la Senat, Viorel Cataramă, a declarat luni, la Oradea, că vrea ca partidul pe lista căruia candidează să ajungă la guvernare şi ca oamenii să-şi recapete viaţa normală cât mai repede. Candidatul la Senat a subliniat că nu pune la îndoială existenţa noului coronavirus, dar ceea ce vrea să pună în discuţie este ideea că nu este atât de periculos încât să suspende libertăţile oamenilor, dând exemplul Suediei, relatează Agerpres.

„Afirm clar şi răspicat că aceste libertăţi au fost încălcate la sugestia unor medici care au interese economice obscure. Nu din interes pentru sănătatea cetăţeanului, ci din interese economice obscure. Dau exemplul doctorului Nasta (Musta n.red.), de la Timişoara. Un moşulică care iese în fiecare zi şi ne spune că n-avem voie să facem Crăciunul, să facem Revelionul, să fim consemnaţi la domiciliu, în timp ce el face afaceri extraordinare pe banii statului.

Cazul este public. Face în clinica sa privată teste pe care ia 300 de lei şi le prelucrează, plătind 17 lei sau nu ştiu cât, la spital. Toate costurile sunt suportate de bugetul statului, de noi, iar el ia tot profitul. Şi mai e şi mare formator de opinie. Când cunoşti asemenea oameni, multiplicând la nivel planetar, îţi dai seama de ce aceşti medici, repet conectaţi cu interese care nu au nimic de a face cu sănătatea populaţiei, au reuşit să impună unor politicieni slabi, fricoşi, slab pregătiţi sau corupţi aceste măsuri de suspendare a drepturilor şi libertăţilor.

Acest lucru eu îl combat, nu existenţa virusului, ci posibilitatea oamenilor de a beneficia de dreptul la muncă, la cultură, la educaţie, la liberă circulaţie”, a spus Cataramă, conform stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

8 Comments
Profu 3 noiembrie 2020
Bravo secu.Ai spus lucrurilor pe nume.Acest MUSTA-FA cu fratesu fac peste 1 milion de € pe luna din teste
schnapps 3 noiembrie 2020
marsh in moldova ta , de mana cu alinutza de tecuci, ce draq cauti pe lista la Oradea? nascut in 65 si terminat facultatea in 2004, exact cu lilishor de alba
helga 3 noiembrie 2020
Bosorog esti tu, Catarama, chiar daca te comporti ca un fante de mahala. Esti un semidoct de doi bani, mai mergi si pupa-te cu tiganii de la Sintesti, poate totusi reusesti sa iei Covid.
AnaP 3 noiembrie 2020
Ce sa auzi de la un fost secu care a furat de la stat? Unde a lucrat inainte de 90?
aris 3 noiembrie 2020
tu si tot neamul tau nu aveti atata scoala cat are acest crezi ca daca ai bani ai si clasa....cu bunul simt te nasti ....politician de 2 bani
Viorel 3 noiembrie 2020
Dl. V. Catarama astept vaccinul din Rusia stiti ceva noutati ?
Dorin 3 noiembrie 2020
Cataramă esti prost,parșiv, rău intenționat. Dinu Păturică al zilelor noastre, parvenit.