Alocări nerambursabile pentru microîntreprinderi. 10,77 milioane de euro pentru Regiunea Vest

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de autoritate de management pentru Programul Operațional Regional (POR), a lansat un nou apel de proiecte pentru microîntreprinderile care doresc să beneficieze de alocări financiare nerambursabile.

CITEŞTE ŞI: Crimă pasională! Un bărbat de 32 de ani şi-a omorât iubita de 72 de ani

„Vor fi sprijinite proiecte care vizează activități de construire, modernizare, extindere a spațiilor de producție sau de prestare de servicii, precum și dotarea acestora cu active corporale și necorporale, inclusiv cu instrumente de comercializare on-line. Locul de implementare al proiectului trebuie să fie situat în mediul urban”, precizează Agenţia pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest.


CITEŞTE ŞI: Scene şocante de la un meci de wrestling în care un luptător a murit în timpul reprezentaţiei. Publicul credea că se preface | VIDEO

 


Depunerea cererilor a demarat ieri, exclusiv prin aplicația electronică MySMIS, disponibilă la adresa web www.fonduri-ue.ro/mysmis. Termenul-limită pentru depunerea solicitărilor de finanțare este data de 8 noiembrie, dar perioada poate fi redusă în cazul în care bugetul apelului este consumat mai devreme.


CITEŞTE ŞI: Nicolae Guță a făcut o manea pentru PSD (video)

 


Regiunea Vest are o alocare totală de 10,77 milioane de euro

Valoarea eligibilă a proiectului trebuie să fie de minimum 25.000 de euro, echivalent în lei la cursul de schimb InforEuro din această lună.

 


CITEŞTE ŞI: Alertă MAE pentru românii din Italia. Imagini teribile surprinse în nordul Peninsulei (Video)

 


Cuantumul finanțării nerambursabile solicitate poate ajunge la 200.000 de euro, iar contribuția solicitantului la finanțarea investiției trebuie să fie de minimum zece procente din valoarea eligibilă a acesteia. Regiunea Vest beneficiază de o alocare financiară de 10,77 milioane euro pentru acest apel de proiecte.

 


CITEŞTE ŞI: VIDEO| Declarație de dragoste în genunchi pentru Viorica Dăncilă: „Vreau să vă ating. Vă iubesc tare mult şi adorm gândindu-mă la dumneavoastră”

 


Versiunea finală a ghidului solicitantului şi condițiile specifice de accesare a fondurilor pentru această prioritate de investiții pot fi consultate pe site-ul ADR Vest www.adrvest.ro, la secțiunea POR 2014-2020/Ghiduri de finanțare. Pentru a veni în sprijinul potențialilor beneficiari, Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest va organiza seminarii de informare în toate județele din Regiunea Vest în perioada următoare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns