Nicolae Guță a făcut o manea pentru PSD (video)

Nicolae Guță a explicat pe contul său oficial de ce a cântat maneaua pro-PSD: ”E o dedicație specială”.

Nicolae Guță și-a uimit fanii și a făcut ravagii pe rețelele sociale cu noua sa manea care este dedicată PSD, în plină campanie electorală pentru Europarlamentare 2019. Pe pagina sa oficială de Facebook, Nicolae Guță se justifică, distribuind și clipul realizat. ”Mai facem si dedicatii speciale ca doar traim intr-o tara democratica!”, scrie solistul.

Maneaua a fost publicată sâmbătă noapte pe canalul de Youtube Manele TV și duminică la prânz avea deja peste 30.000 de vizualizări.

Cele mai multe comentarii erau critice sau de-a dreptul agresive și chiar rasiste în multe cazuri.
Maneaua, care are titlul ”Victorie PSD”, este realizată ”la comandă pentru Partidul Social Democrat”, potrivit descrierii de pe Youtube.

„Atenţiune, naţiune! Din partea mea, Guţă Nicolae magnificul, dedic această melodie pentru cel mai tare partid posibil, pentru PSD! Doar PSD poate să facă ceva pentru România. Ascultaţi-mă ce spun, PSD e cel mai bun“, spune Guță, în debutul piesei.

Maneaua electorală conţine versuri precum: „De vrei gustul fericirii/ Ştampilează trandafirii (…) Arde flacăra în torţă, PSD este o forţă/Marţienii de-ar veni şi tot nu ne pot opri/ Noi suntem aşii puterii şi noi vrem binele ţării“. Vine apoi refrenul: „Hai, române, hai la urnă/ Dacă vrei viaţa mai bună/ Votează cu-ncredere/Liviu Dragnea – PSD.“

În videoclip apar imagini cu liderul PSD, Liviu Dragnea, de la mitingurile organizate în ţară, scrie realitatea.net.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns