Alin Nica: „Simonis a cumpărat, pe persoană fizică, câțiva aleși locali. Comunitățile locale rămân liberale”

Alin Nica: "Simonis a cumpărat, pe persoană fizică, câțiva aleși locali. Comunitățile locale rămân liberale"

Alin Nica: „Simonis a cumpărat, pe persoană fizică, câțiva aleși locali. Comunitățile locale rămân liberale”

După ce social-democratul Alfred Simonis a anunțat, sâmbătă la amiază, că mai mulți primari din Timiș, între care și liberali, au ales să candideze sub sigla PSD la alegerile locale din iunie 2024, PNL-istul Alin Nica a transmis o declarație de presă.

„Felul în care președintele PSD Timiș înțelege să înceapă colaborarea stabilită zilele trecute la București depășește limita unei politici decente. Deputatul Simonis, sub amenințarea candidaturii la Consiliul Județean Timiș, a prezentat de-a valma primari, viceprimari și cam orice altă persoană dispusă să îl susțină, în speranța că va recupera pierderile înregistrate în jocul de putere din interiorul PSD-ului.

PNL Timiș consideră că plecarea unor oameni din partid este întotdeauna o pierdere, indiferent de situație.

Știm că deputatul Simonis s-a lăudat că 15 primari de la PNL vor veni la el, dar din câte se vede sunt doar 5, dintre care unul a anunțat că pleacă din PNL acum mai bine de 3 ani, atunci când fiul său, condamnat pentru infracțiuni cu violență, a fost scos de pe lista consilierilor județeni ai partidului.

Simonis a mai reușit performanța de a fura câțiva viceprimari PNL din localități cu primari PNL și cu majorități liberale în consiliile locale, speculând nemulțumirea firească a oamenilor de pe locul 2.

Cei care au plecat din PNL Timiș au spus că nu au fost ajutați de PNL și singurul care a făcut acest lucru a fost deputatul Simonis. Afirmațiile sunt grave căci multe dintre cererile lor excedau cadrul legal și eu nu am fost dispus să trec peste lege pentru a-i mulțumi. Nu voi fi de acord niciodată să încalc legea pentru a ține aproape câțiva oameni care se joacă de-a șantajul și care au mai multe interese personale decât au cereri pentru comunitățile lor.

Îl asigur pe domnul Simonis că aceste permutări în stil golănesc pe care le-a făcut vor fi sancționate la alegerile locale. Avem soluții pregătite pentru toate localitățile pe care Simonis le crede acum câștigate. Vom continua să facem o politică cinstită și sunt sigur că oamenii vor aprecia acest lucru. Încercările lui Simonis sunt în zadar, căci PNL va câștiga Consiliul Județean Timiș”, a spus Nica.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Alin Nica: „Simonis a cumpărat, pe persoană fizică, câțiva aleși locali. Comunitățile locale rămân liberale”

  1. nica ne spune cumva ca daca nu plecau erau buni de candidati pnl desi „se joacă de-a șantajul și au mai multe interese personale decât au cereri pentru comunitățile lor”?

    si cam cum e cu alegerile prin comune?🤔
    cam ca in scheciul „Primarul” al grupului de umor Voua. Se gaseste pe youtube…

    #idiocracy🤪

  2. Nu înțeleg supărarea domnului Nica! Doar la fel a făcut și dânsul alegerile trecute! Dacă a uitat pot să-i aduc aminte de Bethausen!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *