Încă un primar din Timiș și mai mulți consilieri locali PNL, în „barca” PSD

Încă un primar din Timiș și mai mulți consilieri locali PNL, în "barca" PSD

Încă un primar din Timiș și mai mulți consilieri locali PNL, în „barca” PSD

După ce, sâmbătă la amiază, PSD Timiș a anunțat că 8 primari și 8 viceprimari de la diverse formațiuni politice și-au anunțat intenția ca, la alegerile locale din luna iunie, să candideze sub sigla PSD, a mai urmat o mișcare…

Primarul liberal al comunei Găvojdia, Dănuț Stoica, prezent la sediul din Timișoara al social-democraților, împreună cu mai mulți membri PNL, inclusiv 7 consilieri locali, a declarat că toți vor trece la PSD.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Încă un primar din Timiș și mai mulți consilieri locali PNL, în „barca” PSD

  1. Astia sunt politicienii noștri. Dacă ar avea cat de cat bun simt nu ar ma alarea in fata alegătorilor. Eu ma întreb degeaba- sau ca prostul cum se zice în vorbirea curenta- de ce niciun partid nu are in programul lui ca nu va racola niciun ales de la alt partid.

  2. Traseismul politic, indiferent de oricare justificari si interese conjucturale, trebuie / sper ca va fi amendat de comunitatile locale care i-au mandatat prin vot sa-i reprezinte ! Aceste personaje cu un caracter duplicitar ar trebui debarcate din fruntea comunitatilor lor daca ne dorim sa ne supunem unitatilor de masura si valori comune, democratice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *