Alin Nica, ales președinte al PNL Timiș. A primit 580 de voturi

alin nica 13

Alin Nica a fost ales, astăzi, președinte al PNL Timiș, el primind 580 de voturi. Contracandidatul său, Sorin Munteanu, primarul orașului Buziaș, a fost votat de 221 dintre delegați.

Conferința a fost așteptată cu interes, mai ales după incidentele care au avut loc la alegerile municipale.

Atunci, mai mulți membrii liberali au fost anunțați că nu au drept de vot. Ei au forțat intrarea în care aveau loc alegerile, dar fără rezultat. Într-un final, Cosmin Tabără a fost ales președinte al PNL Timișoara.

Citește și: Spital din Banat, printre cele șapte din ţară cu robot pentru dezinfecţie

De atunci, s-a spus că incidentele de la municipiu s-ar putea repeta și la județ. Dar, într-un final, nu a avut loc nici un incident.

La conferință au participat aproape 800 din cei 924 de membrii cu drept de vot convocați.

În timpul alegerilor, Claudiu Chira, al treilea candidat, și-a anunțat retragerea din cursă. El și-a rugat colegii să voteze cu Sorin Munteanu.

Alin Nica devine, astfel, președinte al PNL Timiș. Îi succede lui Nicolae Robu, fostul președinte al organizației. Acesta și-a dat demisia după ce, toamna trecută, a pierdut alegerile pentru funcția de primar al Timișoarei.

La alegerile pentru funcția de președinte al PNL Timiș nu a participat nici Florin Cîțu, nici Ludovic Orban. Din conducerea centrală, la Timișoara a venit Rareș Bogdan.

În discursul său, Rareș Bogdan i-a asigurat pe cei prezenți că va face tot ceea ce îi stă în putință pentru ca liberalii să recâștige Primăria Timișoara.

Odată cu alegerea lui Alin Nica, se poate spune că PNL Timiș intră oficial în tabăra Florin Cîțu. De altfel, se știe că președintele PNL Timiș este un aprig susținător al premierului.

De altfel, Rareș Bogdan le-a transmis liberalilor din Timiș „susținerea totală” din partea premierului Florin Cîțu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Alin Nica, ales președinte al PNL Timiș. A primit 580 de voturi

  1. Cind Rareș Bogdan promite ceva, apoi e garantat APĂ DE PLOAIE… Noapte Bună Timiș, La fel și Fritz, dormi liniștit, că cu măscărici ca Bogdan n-ai ce te teme. 

Lasă un răspuns