Alimentarea cu gaze naturale, oprită pentru două zile în Sânnicolau Mare

Alimentarea cu gaze naturale, oprită pentru două zile în Sânnicolau Mare

Alimentarea cu gaze naturale, oprită pentru două zile în Sânnicolau Mare

Compania Delgaz Grid a comunicat că este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale, în zilele de 14 şi 15 noiembrie, în localitatea Sânnicolau Mare. Sistarea serviciului de distribuție este necesară pentru efectuarea unor lucrări de reparații specifice la conducta de alimentare cu gaze naturale efectuate de către compania OMV Petrom.

„Astfel, va fi sistată distribuția gazului în orașul Sânnicolau Mare în intervalul 14.11.2022 (ora 8:00) – 15.11.2022 (ora 20:00). Reluarea distribuției gazului va începe treptat imediat după finalizarea lucrărilor efectuate de către OMV Petrom.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

CITEŞTE ŞI: Întâmplare tristă la Timișoara. Pentru unii, civilizația e încă mult prea departe…

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din rețeaua Telekom și cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie).

CITEŞTE ŞI: Investiție de 1,4 miliarde lei pentru construcția unei rețele de preluare a energiei electrice în Banat

Regretăm disconfortul creat și mulțumim clienților pentru înțelegerea și sprijinul acordat pentru desfășurarea acestor lucrări”, a transmis Delgaz Grid.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *