Alfred Simonis, surprins de lipsa de receptivitate a parlamentarilor în problema migranților din Timișoara

simonis

Alfred Simonis, liderul de grup al deputaților PSD, a avut o inițiativă care nu a avut ecou în rândul colegilor săi din alte partide. Iată mesajul transmis de Simonis:

”Am propus în urmă cu trei săptămâni o dezbatere parlamentară pe tema migranților din România, eveniment ce a avut loc astăzi în prezența Ministrului de Interne Lucian Bode. I-am invitat atunci să participe pe toți parlamentarii de Timiş.

Timișoara se confruntă cu probleme grave în chestiunea imigrației. Siguranța populației, ținerea sub control a numărului tot mai mare de migranți, asigurarea de hrană, condiții decente de locare și de conviețuire, sunt chestiuni cu care nu ne-am mai întâlnit. Dovadă şi incidentul ce a dus inclusiv la pierderea unei vieți!

Vreau să vă spun că, în ciuda avalanşei de reacții ale parlamentarilor din Timiş aflati la putere, astăzi a venit doar unul dintre ei la dezbatere: domnul deputat Nicu Fălcoi.

A fost mai clar ca oricând că declarativ toți sunt preocupați de problemele orașului, însă faptic majoritatea o fac doar de fațadă, mimează implicarea și interesul ca să dea bine în social media sau în presă. Am vrut doar să vă împărtăşesc gustul amar pe care mi l-a lăsat episodul. Repet încă o dată: a fost vorba de o discuție cu Ministrul de Interne, sub egida Parlamentului, nu de o acțiune populistă de imagine. Iar lor nu le-a păsat”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *