Alexandru Rafila anunță când va fi atins vârful valului 5 în România

Alexandru Rafila: Odată cu luna aprilie, probabil că o să ajungem la o stare de normalitate/ Acest lucru va însemna şi fără certificat în spaţiile publice

Alexandru Rafila anunță când va fi atins vârful valului 5 în România.

Ministrul Sănătății a declarat duminică, pentru B1 TV, că vârful valului 5 COVID va fi atins, cel mai probabil, în perioada 10 – 15 februarie.

Rafila i-a îndemnat pe cei care sunt testați pozitiv să vină la centrele special deschise pentru a primi tratamentul necesar.

Alexandru Rafila: „…undeva în jur de 10 – 15 februarie”

„Data pe care o estimăm e undeva în jur de 10 – 15 februarie, probabil atunci se va inversa trendul. Mai avem o săptămână jumate – două.

Important e să stimulăm oamenii să se prezinte la centrele de evaluare. Oamenii nu le accesează decât în număr relativ mic. La 30.000 de cazuri, am avut 2.000 de prezentări la aceste centre.

La aceste centre ar trebui să vină persoanele diagnosticate pozitiv și care au mai mulți factori de risc. Vor primi și medicație antivirală, nu toți, doar cei care au nevoie. Se va reduce presiunea pe spitale. Scopul e să reducem cazurile complicate și decesele”, a declarat Rafila.

stiripesurse


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Alexandru Rafila anunță când va fi atins vârful valului 5 în România

  1. Da acum Rafila ia locul clarvazatorului Jurma clar astia fac din pix toate datele sa ne tina in pandemie cat vor muschii lor. Sa se ajunga sa carantinezi si vacinatii este cutremurator cata nebunie a creat acest virus omicro care iti da doar o simpla raceala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *