Aleşii lui Pero Milosevici

Pero Milosevic handbal

Pero Milosevici, antrenorul principal al grupării SCM Politehnica Timişoara, a participat la o anchetă iniţiată de un site de handbal din ţara sa natală, Muntenegru.

Tehnicianul a răspuns la 14 întrebări, preponderent din domeniul sportului în care s-a evidenţiat, printre ele aflându-se şi superlativele individuale ori de echipă din toate timpurile sau din vremurile acutale.

Într-o echipă „all-stars”, Pero Milosevici i-a plasat pe Mirko Basici (portar), Mile Isakovici (extremă stânga), Veselin Vujovici (inter stânga), Nikola Karabatici (coordonator de joc), Kiril Lazarov (inter dreapta), Ivan Cupici (extremă dreapta) şi Veselin Vukovici (pivot).

Ca individualităţi, acesta i-a nominalizat pe Nikola Karabatici şi Jovanka Radicevici la momentul actual, respectiv, pe Bojana Popovici şi Veselin Vujovici ca principalele repere din istoria handbalului.

Pe prima a antrenat-o în sezonul 1998-1999 la Buducnost Podgorica, iar cu Vujovici a fost coechipier la Metaloplastika Sabac, dublă campioană a Europei în anii 1985 şi 1986.

Antrenorul Politehnicii a mai spus că dacă nu ar fi fost handbalist şi-ar fi dorit să fie jucător de tenis.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *