Alertă maximă! Un elev a intrat cu pistolul într-o şcoală din vestul ţării

Poliţiştii şi jandarmii au intrat în alertă maximă, luni dimineață, după ce au aflat că la Colegiul ”Mihai Viteazul” din Ineu o persoană a intrat având asupra sa un pistol. Când oamenii legii au ajuns acolo, persoana în cauză plecase.

„Din relatările elevilor aflați în incinta liceului s-a stabilit că persoana căutată este un tânăr de aproximativ 16 ani, elev la Liceul ’’Sava Brancovici’’, Ineu. Atât echipajul de Poliție, cât și cel de Jandarmi, s-au deplasat la unitatea de învățământ sus amintită, unde în urma discuțiilor avute cu directorul liceului s-a stabilit că elevul este Cristea F.D. și, conform planificării, ar trebui să se afle la orele de practică.

Luându-se legătura cu cel responsabil de îndrumarea lui în stagiul de practică, s-a dovedit că acesta absentase în data de 19.02.2018. Având aceste informații și fotografia elevului, echipajul de jandarmi a trecut la căutarea acestuia în  barurile și restaurantele de pe raza localității”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.

Elevul a fost prins la scurt timp într-un restaurant, împreună cu o fată.

Jandarmii l-au controlat și asupra elevului a fost găsit un pistol de tip airsoft, replică după JERICHO B, fără încărcător.

Acesta a fost condus la sediul Poliției Ineu pentru luarea măsurilor legale.

Sursa: digi24.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Canadianul 21 februarie 2018
Prin ani 1970 in Rominia ai putut sa cumperi o arma cu aier comprimat (de la persoane particulare,nu erau in magazin)fara autorizatie,ulterior s-au introdus permise. In Canada poti cumpara fara permis (FAAP)cu viteza plumbului pina la 500ft/pe sec. cele peste ex.Diana 34 cal.4,5mm 1000fps(280m/sec.)ai nevoie de permis (e pt. 5 ani)cu care poti cumpara si arme de vinatoare cu glont si arme restrictive pt. cei care le au incluse(pistol,revolver). Nu cred ca formula folosita in presa la voi de ARME LETALE nu-i corecta.