Alertă de ultim moment: COD ROȘU de fenomene hidrologice imediate în Timiș!

În urmă cu foarte puțin timp, a fost emisă o avertizare COD ROȘU de fenomene hidrologice imediate.

Sunt vizate Bazinul superior al râului Bega și Bazinul Timiș – afluent Nădrag.

Citește și: Inundații în mai multe localități din Caraș-Severin. Culturi distruse şi animale înecate

„Ca urmare a avertizării COD ROȘU de inundaţii începând cu ora 14:30, a fost dispusă măsura de creștere a capacității operaționale nivel IV, alertă roșie pentru Detașamentul de pompieri Lugoj, Stația de pompieri Făget. De asemenea s-a dispus măsura avertizării populației din zonele afectate prin sistemul Ro Alert. Au fost solicitate IGSU forțe suplimentare din cadrul ISU Arad.

Ca urmare a avertizării COD ROȘU de inundaţii începând cu ora 14:30, a fost dispusă măsura de creștere a capacității operaționale nivel IV, alertă roșie pentru Detașamentul de pompieri Lugoj, Stația de pompieri Făget. De asemenea s-a dispus măsura avertizării populației din zonele afectate prin sistemul Ro Alert. Au fost solicitate IGSU forțe suplimentare din cadrul ISU Arad.

Analiza situației operative se desfășoară la fața locului, fiind prezenți prefectul județului Timiș, președintele Consiliului Județean Timiș și conducerea ISU Timiș. În zona Nădrag, comunicațiile GSM sunt posibile doar în rețeaua Telekom”, a informat ISU Timiș.

Foto: ISU Timiș


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns