Alertă de la Carrefour! Toți cei care au cumpărat acest produs trebuie să-l distrugă sau să-l returneze. Pericol imens!

Pericol imens în România! Toți cei care au cumpărat acest produs de la Carrefour trebuie să-l distrugă sau să-l returneze în magazin.

Bugetul.ro a informat că gigantul Carrefour România recheamă un produs achiziționat de consumatori. Mai mult, respectivul produs trebuie distrus sau readus la hipermarket. ATENȚIE!!! Nu trebuie consumat.

„Societatea NEGRO 2000 SRL procedează astăzi la retragerea de la comercializare a produsului ” FILE DE SOMON AFUMAT 140g ” urmare evidențierii prezenței Listeria monocytogenes.

Lotul de produs supus rechemării de la consumator este următorul:
– Lot 51 C / DLC 04.02.2019
– Cod EAN : 5941330014327

Se recomandă persoanelor care dețin produse din lotul menționat mai sus să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele Carrefour de unde le-au cumpărat.

Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Citeşte şi: Un român a jefuit o brutărie din Catania și a furat cântarul, în loc de casa de marcat

Listerioza se poate manifesta cu simptome asemănătoare gripei, precum febră, dureri musculare, greață, vomă și dureri gastrice.

Poate cauza probleme de sănătate dacă persoana este însărcinată sau dacă are un sistem imunitar slăbit”, informează Carrefour, potrivit bugetul.ro.

1 Comments
aprodu 24 ianuarie 2019
Atentie ce cumparati din magazine banateni.... In perioada asta este bine sa cumparam strictul necesar , fara excese.... Din pacate pestele a devenit o delicatesa care acum chiar ucide.... Verificati de doua ori inainte sa cumparati....Cumparati peste romanesc si produse din banat...