Tupeul unui taximetrist din Timişoara a ținut pe loc două troleibuze. La o oră de vârf, pe unul dintre cele mai circulate bulevarde (VIDEO)

La o oră de vârf, 8 dimineața, pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din Timișoara, Take Ionescu, un taximetrist cu tupeu a ținut să arate că, pentru câteva minute, el este stăpânul traficului rutier în zonă.

Își pusese mașina „pe avarii” pe prima bandă de circulație și își aștepta tacticos clientul, când perioada sa de meditație a fost tulburată de apariția a două… troleibuze, care, să vezi și să nu crezi, nu-și puteau continua traseul tocmai din cauza lui!

Citeşte şi: Un chirurg a murit după ce a aflat că merge la închisoare

Plin de resurse și de inițiativă, omul s-a dat jos de la volan și s-a apucat să îi explice șoferului de pe primul troleibuz că își poate muta cumva „coarnele”, astfel încât să depășească obstacolul ivit în cale.

Nu știm cum s-a încheiat schimbul de experiență, doar bănuim că apariția clientului l-o fi determinat pe taximetrist să pună capăt scurtei lecții de iscusință șoferistică și să elibereze carosabilul…


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 Răspunsuri “Tupeul unui taximetrist din Timişoara a ținut pe loc două troleibuze. La o oră de vârf, pe unul dintre cele mai circulate bulevarde (VIDEO)

  1. Taximetristi icu putine exceptii sunt niste nesimtiti, cu masini jegoase care vara merg cu geamul deschis sa nu consume benzina in plus. Pe langa locuri de parcare rezervate mai ocupa inca o banda de circulatie doar sa stationeze unde e vadul mai bun. Sa nu uitam de cocalarii ce intra pe interzis

  2. Ti-ai gasit si tu subiect…. Dacă ai fi fost tu in cazul clientului, ai fi avut pretenția sa-ti întindă și covor roșu. Nu iau partea taximetristilor sa ne intelegem, dar daca era o oricare alta masina acest subiect nici nu exista. Asa ca….. putem fi carcotasi; sunt alte probleme mult mai importante in orasul asta nu taximetriștii.

    1. Sunt de acord ca sunt alte probleme mai importante, intra in sectiunea „Ancheta” si o sa vezi care sunt subiectele de care ma ocup. Asta nu inseamna ca nu pot scrie si despre altceva.

    2. Bogdan tu ca sofer nu blochezi traficul unde stationarea este interzisa chiar daca clientul este un nesimtit si se lasa asteptat. Daca ai vrea sa muncesti cu adevarat nu arzi gazul plimband o troaca de masina

Lasă un răspuns