Alegeri la AJH Timiş

Florin Toaca

Asociaţia Judeţeană de Handbal Timiş îşi va alege mâine conducerea pentru următorii patru ani.

Pentru funcţia de preşedinte, ocupată în prezent de Florin Toacă (foto), şi-au anunţat candidatura Ioan Râpa şi Ovidiu Durnea.

Primul dintre aceştia a condus AJH Timiş până în 2015, când a fost învins de Florin Toacă, prezent la alegerile actuale pe lista pentru ocuparea postului de secretar general.

Din echipa sa şi a lui Ovidiu Durnea, susţinută de SCM Timişoara, mai fac parte Sorin Şipoş, care ţinteşte funcţia de vicepreşedinte, şi Daniel Moraru, ca membru.

Durnea este arbitru şi profesor de sport la Colegiul Naţional Bănăţean.

„Am făcut o echipă în ultimii patru ani şi dorim să lucrăm în continuare. Vrem să îmbunătăţim minihandbalul, juniorii 4 şi campionatul judeţean, acestea sunt competiţii care ţin de AJH Timiş. La juniori 4 avem deja unul dintre cele mai bune campionate din ţară. Copiii au multe jocuri, ceea ce este un lucru bun. La minihandbal i-am susţinut pe cei mici să facă treabă atât pe plan local, cât şi la festivalul naţional. În ceea ce mă priveşte, vreau să rămân pe secretariatul general. SCM Timişoara îl propune pe Ovidiu Durnea ca preşedinte, domnul Ioan Râpa s-a autopropus în calitate de membru fondator şi nu are nici o echipă în spate”, ne-a declarat actualul preşedinte al AJH Timiş, Florin Toacă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Alegeri la AJH Timiş

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *