CSŞ Jimbolia, dublă medaliată cu bronz

Cornel Dobircau lupte Jimbolia

Alexandra Catargiu (categ. 73 kg) şi Robert Gain (categ. 92 kg), ambii de la CSŞ Jimbolia, au urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului de premiere la finala Campionatului Naţional de lupte rezervat categoriei de vârstă cadeţi, întrecere ce a avut loc, la sfârşitul săptămânii trecute, la Constanţa.

Bilanţul putea fi mai bun, însă arbitrii au întors o decizie favorabilă Alexandrei Catargiu. Putea fi 4-0, după un tur de cap, chiar la începutul meciului din primul tur, împotriva unei sportive din oraşul-gazdă, însă oficialii au revenit asupra deciziei, anulând-o. Şi s-a încheiat 6-6, cu avantaj pentru luptătoarea de la malul mării.

Catargiu a mers în calificări şi a obţinut în cele din urmă medalia de bronz, sub aşteptările antrenorului Cornel Dobârcău, care îşi dorea o clasare mai bună.

Mai mult decât atât, ea a luptat accidentată, acuzând probleme medicale la un umăr.

„În condiţiile date, Alexandra a luptat peste aşteptările mele şi a obţinut a 15-a medalie personală”, ne-a declarat Cornel Dobârcău (foto).

Cu două săptămâni înainte, sportiva din Jimbolia a obţinut locul întâi la Couluctatio Centru Mundi, la Ludbreg, în Croaţia.

La sfârşitul acestei luni, mai exact în perioada 23-26 iunie, Alexandra Catargiu va participa la Ferienpark Feuer Kuppe, o competiţie ce va avea loc lângă oraşul german Leipzig.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *