CSŞ Jimbolia, dublă medaliată cu bronz

Alexandra Catargiu (categ. 73 kg) şi Robert Gain (categ. 92 kg), ambii de la CSŞ Jimbolia, au urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului de premiere la finala Campionatului Naţional de lupte rezervat categoriei de vârstă cadeţi, întrecere ce a avut loc, la sfârşitul săptămânii trecute, la Constanţa.

Bilanţul putea fi mai bun, însă arbitrii au întors o decizie favorabilă Alexandrei Catargiu. Putea fi 4-0, după un tur de cap, chiar la începutul meciului din primul tur, împotriva unei sportive din oraşul-gazdă, însă oficialii au revenit asupra deciziei, anulând-o. Şi s-a încheiat 6-6, cu avantaj pentru luptătoarea de la malul mării.

Catargiu a mers în calificări şi a obţinut în cele din urmă medalia de bronz, sub aşteptările antrenorului Cornel Dobârcău, care îşi dorea o clasare mai bună.

Mai mult decât atât, ea a luptat accidentată, acuzând probleme medicale la un umăr.

„În condiţiile date, Alexandra a luptat peste aşteptările mele şi a obţinut a 15-a medalie personală”, ne-a declarat Cornel Dobârcău (foto).

Cu două săptămâni înainte, sportiva din Jimbolia a obţinut locul întâi la Couluctatio Centru Mundi, la Ludbreg, în Croaţia.

La sfârşitul acestei luni, mai exact în perioada 23-26 iunie, Alexandra Catargiu va participa la Ferienpark Feuer Kuppe, o competiţie ce va avea loc lângă oraşul german Leipzig.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns