ALDE vrea să-i taie „sporul de nesimțire” primarului Robu

Laura Chindris

Consilierul local ALDE Timișoara Laura Chindriș a solicitat, în urmă cu două săptămâni, printr-un proiect de hotărâre, înființarea unei comisii speciale de verificare a proiectelor pe fonduri europene din Primăria Timișoara.

Motivul e simplu și deja mult mediatizat, explică reprezentanții ALDE: primarul Robu, deși primește un spor de 25 la sută la salariu pentru atragerea de fonduri europene, la fel ca și city-managerul Robert Kristof, a reușit să piardă, cu brio, în ultimii ani, o serie de finanțări europene. Ultima dintre acestea a fost în valoare de aproximativ 20 de milioane de euro pentru 50 de troleibuze electrice, dosarul fiind respins pentru că nu avea semnătura conform cu originalul. Proiectul de hotărâre nu a întrunit suficiente voturi.

„Ținând cont de refuzul înființării comisiei pentru aflarea adevărului, putem trage concluzia că Nicolae Robu este principalul vinovat pentru pierderea banilor de la guvern și de la Uniunea Europeană. Solicit public tăierea sporului de 25 la sută, atât pentru primar, cât și pentru actualul city manager! Timișorenii nu mai vor să plătească din buzunar pentru neperformanța primarului și a acoliților săi! Consider că acest spor este un spor de nesimțire!”, susține Laura Chindriș.

Consilierul local ALDE Laura Chindriș, expert în fonduri europene, a intenționat să afle și să facă publice informațiile despre aceste finanțări pe care municipalitatea nu le accesează sau le pierde cu brio, dar încă nu a primit răspuns.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “ALDE vrea să-i taie „sporul de nesimțire” primarului Robu

  1. Robu a atras banii pentru vaporetto, de care beneficiem cu totii, de o sa ne iasa pe nas. Daca mai atrage si fonduri pentru fantana cantatoare pe care o va face taind 1000 de copaci, il votez si pentru al doilea mandat. Ooooops, asta e al doilea mandat…..
    City Managerul deocamdata a atras marirea de salariu nerusinata, ar trebui sa fie suficient ca sa capete spor de 25%, nu multi pot face asta.

  2. Foarte bine sa i se retina sporul necuvenit si din urma… Acest primar este dusmanul orasului nostru Timisoara.. Omul are nevoie de o vizita medicala serioasa ca este dus cu pluta….Numai de administratia orasului nu se ocupa, a distrus toate parcurile, a taiat toti copacii, in oras este o mizerie crunta, a facut numai investitii paguboase pentru oras dar grase pentru buzunarele lui… Fara Robu in primarie, poate il iau ciorile care au invadat orasul (vezi parcul Catedralei, parcul Justitiei)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *