ALDE Timiş, între funcţie şi construcţie

cucsa 2

Continuă spălarea rufelor în public la ALDE. Deputatul timişean Marian Cucşa, care nu s-a raliat demersului lui Călin Popescu Tăriceanu şi a preferat să rămână aproape de PSD, îl atacă în mod grosolan pe fostul său coleg Varujan Vosganian:

„Dacă a obosit, să facă un pas în spate şi să nu mai negocieze el munca celor care au dezvoltat partidul. Nu mai vrem poveţele şi poeziile lui Varujan şi îi solicit să vorbească în nume propriu, nu în cel al ALDE. Cu o asemenea atitudine şi aroganţă, nu mă reprezintă pe mine şi cred că nici pe foarte mulţi primari, viceprimari, deputaţi, senatori, aleşi locali sau membri simpli. Domnule Vosganian, membrii ALDE nu au avut niciodată încredere în dumneavoastră, iar acum ne-aţi arătat că, de fapt, noi nu contăm, pentru că aţi pus mereu propriile interese înaintea oamenilor din echipa ALDE şi vă anunţăm pe această cale că nu veţi reuşi să ne dezbinaţi, pentru că ţelurile noastre nu coincid: dumneavoastră vreţi să nu vă pierdeţi funcţia, dar nu vrem să pierdem construcţia”.

CITEȘTE ȘI: Semnal de alarmă din partea medicilor! Uneori, oboseala avertizează că mai ai doar trei ani de trăit

Acum, rămâne o mare dilemă: funcţia este pentru construcţie sau construcţia se face pentru funcţie? Sau sunt valabile ambele?


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “ALDE Timiş, între funcţie şi construcţie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *