Alb-violeţii ţin steagul sus >> ASU Politehnica Timişoara – Mama Mia Becicherecu Mic 3-1 – GALERIE FOTO

IMG 2065

Deja promovaţi în Liga II-a, alb-violeţii au evoluat relaxaţi în faţa propriilor suporteri, marţi seară, la revenirea pe stadionul „Dan Păltinişanu”.

Băieţii lui Sorin Brîndescu au învins-o cu scorul de 3-1 pe rivala judeţeană Mama Mia Becicherecu Mic, graţie reuşitelor semnate de Bădăuţă (min. 13, 18) şi Sulea (min. 90-penalty), pentru oaspeţi punctând D. Băban (min. 30).

ASU Politehnica a început în alcătuirea Fişteag – Birău, Gălan, Todorov, Taub – Bilia – Vucea, Marin, Ţugui, Ghinescu – Bădăuţă. Au mai jucat: Peter, Stancu, Sulea şi Codrea.

Mama Mia Becicherecu Mic a apelat în startul partidei la Culda – Motreanu, Telescu, Jichici, Centea – Luţă – Bârză, Băban, P. Niţă, Muscă – Silaghi. Au mai jucat: Negruţ, Croitoru, Ştrango şi Ov. Filip.

„Mi-am dorit încă de la început promovarea, chiar dacă o şopteam, n-o declaram răspicat, şi poate că unii m-au condamnat când am spus că nu avem acest obiectiv. Nu l-am avut, dar ne-am dorit să promovăm. Am încercat să jucăm cât mai bine, o vom face până în ultima etapă, pentru că, deşi suntem promovaţi, trebuie să ţinem steagul sus până la ultimul fluier din acest campionat. Este o senzaţie deosebită, am spus întotdeauna că avem cel mai frumos public din ţară. Emoţii au fost şi pe parcursul meciului cu Mama Mia, chiar dacă, matematic, eram deja promovaţi. Purtăm un nume greu, Politehnica, avem în spatele nostru o instituţie de învăţământ deosebită, avem suporteri deosebiţi, iar toate acestea ne obligă”, a declarat managerul sportiv Marius Cociu, citat de druckeria.ro

„A fost un sezon extraordinar, cu o muncă foarte grea, dar cu un final fericit. Am arătat cine este Poli, pentru că erau semne de întrebare. Noi suntem Poli, am avut cea mai bună echipă, nicidecum cea mai modestă, aşa cum au declarat unii. Este un vis împlinit, am reuşit să promovăm din liga a cincea până în liga a doua şi, cu siguranţă, nu ne vom opri aici. Cel mai greu moment din acest sezon a fost după meciul de la Filiaşi, dar l-am gestionat destul de bine, cu profesionalism, ceea ce se vede acum”, a spus, la rândul său, team-managerul Zoltan Feher.

Foto: ADRIAN PÎCLIŞAN


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *