Al doilea evadat, capturat la o fermă din Uivar

Bogdan Gavril

În noaptea de luni spre marţi, polițiștii timișoreni au reușit să-l captureze și pe cel de-al doilea evadat de la Penitenciarul din Buziaș. Bogdan Gavril, în vârstă de 25 de ani, originar din județul Sibiu, a fost găsit la o stână din comuna timișeană Uivar, unde se ascunsese de oamenii legii.

Bărbatul a evadat în după-amiaza zilei de 27 august, împreună cu un alt coleg de detenție, în timp ce presta munci în spațiul exterior al penitenciarului. Fusese condamnat la un an și opt luni de detenție, pentru furt.

După ce au fugit o bucată de drum împreună, cei doi deținuți s-au despărțit. Zoltan Iulko, în vârstă de 36 de ani, închis pentru omor, a fost prins a doua zi dimineața, pe raza localității Vermeș, județul Caraș-Severin.

Bogdan Gavril s-a dus la o stână din Uivar, profitând de faptul că îl cunoștea pe proprietarul acesteia. Din informațiile furnizate de oamenii legii, se pare că acesta nu știa că tânărul a fost închis și că evadase din pușcărie.

Pentru capturarea celor doi, au fost mobilizate mai multe echipe de polițiști și jandarmi, atât din Timiș, cât și din Caraș- Severin. Reprezentanții Penitenciarului Timișoara (unitate de care aparține penitenciarul din Buziaș) au transmis că, pe lângă măsurile legale care se vor lua pentru pedepsirea fugarilor, vor avea în vedere și schimbarea regimului de detenție din cel deschis (în care se aflau cei doi evadați) într-un altul, mai sever.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns