Agresor rănit de cel pe care l-a atacat. Incident grav în vestul țării

psihice

Nu se mai știe exact de ce, dar un bărbat a consumat prea mult alcool în seara de Sf. Petru și Pavel. Poate că s-a cinstit cu prietenii, poate ca a fost doar un pretext pentru un pahar în plus. Cert este că a pornit pe stradă cu chef de ceartă.

Bărbatul de 42 de ani a agresat mai întîi două persoane, apoi a atacat o a treia. De data aceasta victima a ripostat.

CITEȘTE ȘI: Dezastru pe șosea. Cinci morți și șapte grav răniți

” Poliția Otelu Roșu a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că un bărbat a fost tăiat în zona gâtului. Din primele cercetări, a rezultat faptul că bărbatul, de 42 de ani, în stare de ebrietate, a provocat scandal și a agresat două persoane aflate pe stradă” transmit reprezentanții IPJ Caraș-Severin, citați de realitateaderesita.net

Ulterior bărbatul ar fi agresat un alt bărbat, de 56 de ani, pe care l-a trântit la pământ, moment în care acesta din urmă l-a lovit cu un obiect tăietor.

”Bărbatul de 42 de ani a fost transportat la Spitalul Municipal Caransebeș. Bărbatul de 56 de ani este în custodia poliției. O echipă complexă, sub coordonarea procurorului, desfășoară cercetări în vederea clarificării tuturor cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc incidentul” mai informează polițiștii cărășeni.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Agresor rănit de cel pe care l-a atacat. Incident grav în vestul țării

  1. Deci, atentie, daca te aperi esti arestat/amendat. Trebuie sa astepti sa fi injunghiat de vreo 10 ori/lovit in cap de min. 3 ori si, daca mai poti, doar dupa aceea sa ii dai usor o palma gunoiului ce te-a atacat. Stati pasivi sau votati psd, va fi si mai rau

Lasă un răspuns