Aglomerație pe unele drumuri din vestul țării. Ce rute alternative recomandă DRDP Timișoara

Având în vedere că suntem în perioada estivală, iar valorile de trafic pe drumurile naționale și autostrăzi cresc constant, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara îndeamnă șoferii care circulă pe traseul Timișoara – Deva să folosească următoarele rute alternative: Timișoara – A1 (coborârea prin nod rutier Topolovățu Mare sau nod rutier Dumbrava/Traian Vuia) – Lugoj – Caransebeș – Hațeg – Simeria – A1; Timișoara – Arad – Lipova – Săvârșin – Deva – A1.

CITEȘTE ȘI: Bugetarii, noua clasă de privilegiați

Rutele ocolitoare pot fi folosite pentru a evita aglomerația de pe sectorul DN 68A Margina – Ilia, sector pe care se vor desfășura, în perioada următoare, lucrări de reparații în regie proprie.

Reamintim faptul că pe autostrada A1, Lugoj – Deva Lotul 1, km 441+100 – km 474+800, Calea 2, sensul Nădlac – Deva) între nodurile rutiere Dumbrava – Topolovățu Mare, respectiv autostrada A6, Calea 1 Balinț – Lugoj), antreprenorul execută lucrări de reparații și întreținere în perioada de garanție.

Din această săptămână, bretelele de urcare pe autostrada A6, în nodul Balinț, pe direcția de mers spre Lugoj, sunt închise.

CITEȘTE ȘI: Bănățeanul Cristi Chivu, antrenor la Inter Milano

Șoferii care circulă pe A1 sensul Nădlac – Lugoj vor coborî de pe A1 la nodul rutier Topolovățu Mare sau la nodul Dumbrava, iar cei care circulă pe ruta Deva – Lugoj pot coborî de pe autostrada A1 pe la nodurile Dumbrava sau Topolovățu Mare. Circulația pe A6 între Lugoj și nodul rutier Balinț (A1) se desfășoară în condiții normale.

Pe de altă parte, DRDP Timișoara precizează că în luna august NU vor fi instituite restricții de circulație pe autostrada A1.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi aflate în administrarea DRDP Timişoara pot fi obţinute de la Dispeceratul regional, la numărul de telefon 0256/246.620 sau accesând pagina de internet www.drdptm.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns