Aglomerație la frontiera din vestul țării

Aproape 400.000 de oameni au tranzitat, sâmbătă, granița României

Aglomerație la frontiera din vestul țării

O coloană de autovehicule de circa 3 kilometri s-a format, în această dimineață, la ieșirea din țară, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad.

Conform aplicației Poliției de Frontieră, se așteaptă circa 30 de minute la Cenad, însă persoane aflate în coloană spun că timpul de așteptare ar fi mai mare.

La PTF Nădlac se așteaptă 120 de minute, iar la Nădlac II, 90 de minute, arată aplicația Poliției de Frontieră.

Traficul intens la aceste puncte de frontieră este la ieșirea din țară.

Ieri, 1 septembrie, prin punctele de fro­ntieră de la nivelul întregii ţări au efectuat formalitățile de control (atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire) aproximativ 429.500 de persoane, cetățeni români și străini, şi peste 113.000 de mijloace de transport.

CITEȘTE ȘI: Șef de promoție, profesor de nota 10 la ”Titularizare” în Timiș. În fiecare an susține concurs pentru post și predă în mai multe școli pentru a avea catedra completă

Pe sensul de intrare în România au fost 155.573 de persoane, dintre care 13.328 de cetăţeni ucraineni. Astfel, începând cu data de 10.02.2022 (perioadă pre-conflict), până la data de 01.09.2023, ora 24.00, la nivel naţional, au intrat în România 5.873.827 cetăţeni ucraineni.

”În continuare, controlul de frontieră la intrarea în România prin punctele de trecere a frontierei se derulează cu operativitate, în conformitate cu prevederile legislației naționale și comunitare, Poliția de Frontieră lucrând la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctelor de trecere.

Informații privind situația punctelor de frontieră deschise traficului internaţional se regăsesc pe aplicaţia Trafic on-line care poate fi accesată la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/”, transmite Poliția de Frontieră.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *