Aquatim are perioade noi de autocitire a contoarelor

Aquatim are perioade noi de autocitire a contoarelor

Aquatim are perioade noi de autocitire a contoarelor

Reprezentanții Aquatim reamintesc că începând cu luna august 2023, perioada de transmitere a autocitirilor contoarelor de pe branșamentele utilizatorilor s-a modificat.

Astfel, pentru Municipiul Timisoara, perioadele sunt fixe, a câte 5 zile calendaristice. Toate informațiile legate de perioada de autocitire se regăsesc pe factura Aquatim.

Totodată, pentru restul localităților aferente Sucursalei Timișoara, perioada de transmitere autocitire este FIXĂ, între 21 – 25 ale fiecărei luni.

”Cât privește evoluția procesului de înlocuire a contoarelor vechi cu cele de ultimă generație, achiziționate de compania noastră – 8000 de contoare inteligente, în valoare de 5.939.272,78 lei, fără TVA, prin Proiectul cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020 – aceasta este una alertă.

CITEȘTE ȘI: Investiţie de 4,4 milioane de lei pentru renovarea căminului cultural dintr-un sat timişean

În ultimele două luni, echipele Aquatim au montat deja 3000 de bucăți. Durata contractului este până în 31 decembrie 2023.

Investiția generează date zilnice, complexe, direct de la punctele de consum, referitoare la cantitatea de apă consumată, dar și despre probleme legate de eventuale pierderi care pot apărea.

Practic, relația companie-client se schimbă radical: Aquatim va avea în permanență date în timp real despre consumul de apă la fiecare abonat.

Softul modern și implicarea echipei din Call Center vor asigura o comunicare rapidă, optimă și eficientă, deopotrivă pentru noi și consumatorii noștri”, transmite sursa citată.

Sursa foto: Aquatim


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *