Adolescenţi condamnaţi la 71 de ani de închisoare, după au luat viaţa unui băiat şi l-au filmat în timp ce gemea de durere

Mai mulţi adolescenţi din Marea Britanie, care au înjunghiat anul trecut un băiat dintr-o gaşcă rivală şi l-au filmat în timp ce gemea de durere, au primit, în total, 71 de ani de închisoare.

Cemeren Yilmaz, 16 ani, a fost rănit grav pe străzile din Bedford, în luna septembrie a anului trecut, de o gaşcă formată de 4 adolescenţi înrudiţi: Jacob Morgan (15 ani), Ramon Djauna (15 ani), Caleb Brown (16 de ani) şi Aaron Miller (20 de ani), potrivit Metro.

În ziua atacului, Cemeren a fost urmărit pe stradă de cei patru tineri, pus la pământ cu un ciocan şi înjunghiat. Unul dintre autorii odiosului incident a scos telefonul şi a început să filmeze în timp ce respira cu greutate din cauza loviturilor.

Cemeren a murit o zi mai târziu în spital. Doctorii au numărat pe corpul său nu mai puţin de 50 de lovituri de cuţit, organele sale fiind distruse aproape în totalitate. Procurorii au arătat în instanţă că băiatul mai avea craniul fracturat – de la lovitura de ciocan – şi că a intrat în stop cardio-respirator de două ori.
În timpul procesului, judecătorii au mai fost informaţi că Cemeren i-a spus fratelui său că se aştepta ca cei patru să-l atace, iar dacă va fi prins de aceştia ”se va termina grav”, arătând că gaşca rivală ”nu au milă”.

Procurorii au catalogat cazul drept ”grotesc” şi ”şocant”, iar poliţiştii spun că a fost unul dintre cele mai ”brutale” cazuri din ultimii 25 de ani.

”Faptul că cei implicaţi sunt copii e şi mai şocant. Toţi cei patru l-au atacat pe Cemeren în timp ce era la pământ. (…) Un asemenea act de violenţă nu are ce căuta pe străzile din Bedford. Cei responsabili pentru acest atac merită să stea foarte mult timp în închisoare. (…)”, a arătat poliţia într-un comunicat.

Aaron Miller a primit cea mai grea pedeapsă: 20 de ani de închisoare. Ceilalţi trei au fost condamnaţi la câte 17 ani de închisoare, scrie mediafax.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns