Petrecere de Ziua Copilului

1 iunie 1

De 1 Iunie, Ziua Copilului, Parcul „Ion Creangă” şi Grădina Zoologică din Timișoara îi aşteaptă pe cei mici cu fel de fel de activități, de la momente artistice până la competiții sportive.

CITEȘTE ȘI: Viceprimar, despre șoferii români de tir: Fug de răspundere. Iau 2.000 de euro că stau și învârt de un volan

Marea petrecere de 1 Iunie din Parcul Copiilor va începe în 31 mai, de la ora 14, şi va ţine până la 1 Iunie, ora 20.

Pe tot parcursul celor două zile, copiii se vor bucura de o atmosferă plină de culoare şi veselie, asigurată de unele dintre cele mai îndrăgite personaje din filme şi desene animate, precum Minnie şi Mickey Mouse.

CITEȘTE ȘI: Telekom dispare din România, Digi și Orange împart abonații, drepturile TV sunt în aer

În plus, cei mici vor putea să joace câteva dintre cele mai îndrăgite jocuri din toate timpurile, să îşi facă tatuaje temporare, să se joace cu baloane modelabile, să admire „dansul” baloanelor de săpun.

Programul este următorul: 31 mai, pe scena din Parcul Copiilor – de la ora 15 până la 20 – program folcloric; 1 Iunie, Parcul Copiilor – ora 10, la scenă – teatru pentru copii, dansuri şi multă animaţie pentru cei mici.

În parc se vor putea face plimbări de agrement pentru copii cu ATV-ul şi barca, organizate de Salvo, iar cei mici vor putea participa la diverse ateliere (Teatrul „Merlin”, pictură, modelaj, colaje şi grafică, „Povestea firelor colorate”, pictură pe faţă cu Anca Basarab, „Paradisul Copiilor”, „Mega distracţie în lumea super-eroilor” – activitate susţinută de „Haziliţii”, creație cu baloane uriaşe de săpun).

De asemenea, accesul la Grădina Zologică va fi gratuit în 1 Iunie, programul este zilnic între orele 10-20, cu excepţia zilei de luni. La Zoo, copiii vor avea parte de jocuri interactive şi diverse ateliere.

Tot în 1 Iunie, în Parcul Botanic, va avea loc „Pedalarea copiilor”, un eveniment organizat, pentru al doilea an consecutiv, de Verde pentru Biciclete, în parteneriat cu dm drogherie markt. Micii bicicliști sunt așteptați să participe la pedalarea dedicată lor, între orele 9 și 13.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *