Adolescentă de 16, violată în centrul oraşului

violatori

Doi tineri au ajuns în arest după ce au violat o adolescentă de 16 ani, pe care au atacat-o în plin centrul oraşului. Incidentul s-a petrecut în municipiul Oradea, iar prietenul fetei a privit neputincios întreaga scenă.

Potrivit unei informări transmise la cererea ziarului Bihoreanul de purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, procurorul Cristian Butaci, adolescenta a fost atacată în noaptea de 13 spre 14 septembrie în apropierea Catedralei Ortodoxe din Centrul Civic, în timp ce se plimba cu prietenul ei.

„Persoana vătămată a reclamat că, în data de 14 septembrie, în jurul orelor 01.30 – 02.00, în timp ce se afla în spatele Sucursalei CEC Bihor, din Oradea, două persoane necunoscute de sex masculin au exercitat acte de violenţă asupra ei şi asupra prietenului ei şi au întreţinut cu aceasta raporturi sexuale împotriva voinţei ei. Ulterior, unul dintre agresori a dus victima într-un imobil din zona cartierului Velenţa, unde, prin constrângere, a întreţinut cu persoana vătămată un alt raport sexual”, se precizează în comunicat.

Violatorii au fost identificaţi şi prinşi după aproape două săptămâni de căutări. Primul, Andrei Meşter, un orădean de 24 ani, a fost arestat marţi, 27 septembrie, iar cel de-al doilea, Varga Sandor, 35 ani, a fost arestat pe 29 septembrie, ambii pentru o perioadă de 30 de zile.

În cazul lui Meşter, măsura a rămas definitivă după ce, joi, Tribunalul Bihor i-a respins contestaţia, ca neîntemeiată, iar Varga are la dispoziţie 48 de ore de la pronunţare să conteste încheierea de arestare.

Sursa: bihoreanul.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Adolescentă de 16, violată în centrul oraşului

  1. daca ar lua soarecii cate 45 de ani cu executare, altii s-ar mai gandi cand vine vorba desprea asa ceva … mai ales ca era vorba despre un minor ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *