Admitere licee: Vezi aici unde va studia copilul tău!

Evaluare Națională 2021. Rezultatele sunt afișate astăzi, numele vor fi anonimizate. Cum se modifică nota după contestații

Pe site-ul web admitere.edu.ro, Ministerul Educației Naționale a publicat rezultatul repartizării computerizate a absolvenților de clasa a VIII-a care au susținut Examenul de Evaluare Națională.

Luni, absolvenții claselor a VIII-a au fost repartizați la licee din județul Timiș, în funcție de notele obținute la evaluarea națională și de opțiunile acestora.

La Liceul Teoretic ”Grigore Moisil”, ultima notă de intrare a fost 9,15, fiind secondat de Colegiul Național ”C.D. Loga”, unde ultima notă a fost 8,27.

La Liceul Pedagogic ”Carmen Sylva” s-a intrat cu minimum 8,23, iar la Colegiul Național Bănățean, cu 8,19.

Pentru a ajunge la cele mai solicitate clase de matematică – informatică din cadrul tuturor liceelor timișene, elevii aveau nevoie de note mari. În schimb pentru a accede la clasele cu specializarea științe umaniste nu a fost nevoie de note foarte mari.

De exemplu, la Colegiul Național ”C.D. Loga”, la matematică – informatică s-a intrat cu minimum 9,47, iar la profilul umanist – specializarea filologie, cu 8,27.

VEZI AICI REZULTATELE REPARTIZĂRII ÎN LICEE!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *