Administrația Timișoarei a cerut remedierea urgentă a problemelor din Parcul Rozelor

Administrația Timișoarei a cerut remedierea urgentă a problemelor din Parcul Rozelor

Conducerea Primăriei Municipiului Timișoara a solicitat S.C. Horticultura să remedieze de urgență mai multe probleme constatate în Parcul Rozelor, parcul aflându-se în administrarea acestei societăți. Parcul Rozelor trebuie să fie, din nou, un motiv de mândrie și bucurie pentru timișoreni.

În baza rapoartelor redactate în urma vizitelor în teren efectuate de inspectorii Primăriei Timișoara, conducerea instituției a purtat, miercuri, mai multe discuții atât cu reprezentanții Direcției de Mediu, cât și cu cei ai S.C. Horticultura S.A. În urma acestora, a fost dispusă remedierea de urgență a problemelor constatate, cauzate de o varietate de factori.

Astfel, reprezentanții Horticultura S.A. au informat conducerea Primăriei Timișoara că gardul viu a fost atacat recent de dăunători și că, în urma tratamentelor efectuate în ultimele zile acesta este acum în refacere.

De asemenea, având în vedere temperaturile ridicate anunțate în perioada următoare, reprezentanții Horticultura S.A. s-au angajat să ude mai des plantele din Parcul Rozelor.

În următoarele două zile se vor efectua în parc și acțiuni de plivire a buruienilor care au apărut în ultimele zile.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Administrația Timișoarei a cerut remedierea urgentă a problemelor din Parcul Rozelor

  1. Ăsta da, ar fi unmotiv bun pentru schimbarea d-lui Drăgilă pentru neîndeplinirea sarcinilor de serviciu, dar nu doar pentru că așa i s-a sculat lui Donimic Spritz și pentru a numi în locul lui un dobitoc USR-ist, incapabil și necalificat în nici un domeniu !

Lasă un răspuns